Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger i webshoppen og Google Analytics til sitestatistik. 

Stokke Center Logo  

       

Vigtigt: Vi har mandags-lukket fra mandag den 19 juni til og med mandag den 31 juli . Vi kan i denne periode ikke kontaktes om mandagen og emails besvares først dagen efter.

Vi har ferielukket i uge 29 og 30. Forretningen er dermed helt lukket fra søndag den 16 juli til og med mandag den 31 juli

 
 
Fremtidens stol er Aktiv. Den fås allerede nu for dem som gerne vil sidde bedre og undgå ryggener senere i livet. Forebyggelse er alt-afgørende når man vil passe på sin ryg og derved opnå en bedre livskvalitet senere i livet.
 
Der er stor prisnedsættelse på Actulum, Invite og Date i 2017. 
 
Kig ind hos Stokke Center Århus og få et godt tilbud eller ring ind og hør om fordele.
 
Vi har brugte ThatsIt, Wing og Variable til fordelagtige priser. Kom ind og se vores brugtmarked og vi kan derefter snakke om prisen.
 
 
 

KAMPAGNE: 
30-DAY CHALLENGE PÅ MOVE OG VARIABLE

 
TEST EN MOVE ELLER EN VARIABLE STOL. ER DU IKKE TILFREDS,
 
SÅ RETURNERER DU BLOT STOLEN INDEN FOR 30 DAGE.
 
KAMPAGNEN GÆLDER HELE JUNI 
 
 
return.jpg
 
2x50jpg.jpg 
VARIER COMFORT STOLE
 
Den menneskelige krop er den ultimative bevægelse maskine. Med mere end 360 led og 640 muskler , er vores kroppe lavet til bevægelse.
Bevægelse er centralt for al menneskelig aktivitet.
 
BEVÆGELSE ER DERFOR EN FORUDSÆTNING FOR AT VI TRIVES
 

Kampagne på Varier Move stolen fortsætter. Vi har nu på kampagne versionen sænket prisen til det niveau den var på for 5 år siden.

Et siddende liv er blevet en realitet for flere og flere af os. Vi er også blevet mere bevidste om bivirkningerne ved et stillesiddende arbejde og hvad det gør ved os. Heldigvis, så skal der kun få ændringer til for at vi kan få et mere aktivt liv og det selv bag skrivebordet.
 

Kampagne pris  på Move nu som for 5 år siden DDK   2 990,-  inkl. moms

 
 
 

Variable Balans

Variable Balans er stolen som man hurtigt vænner sig til. Efter at have siddet på den i bare nogle få dage, så vil man aldrig gå tilbage til den traditionelle måde at sidde på.

Pris fra DDK 2.690,- inkl. moms